Keresés a tartalomban:
Jog

Bankszövetség: minden bankkártyával fizetőnek visszajár a repülőjegy ára

2012. február 14.
Címkék: Malév repülőjegy bankkártya fogyasztóvédelem Bankszövetség
Minden bankkártyával Malév-jegyet vásárló visszakapja a repülőjegy teljes árát, azok is, akik későbbi időpontra váltottak jegyet – áll a Magyar Bankszövetség sajtóközleményében.
A Magyar Bankszövetség sajtóközleménye szerint egységes eljárásrendet készített elő tagbankjai számára a Malév leállása kapcsán felmerült bankkártyás kérdésekben.
 
A Bankszövetség megerősíti, hogy mindazok, akik bankkártyájukkal vásároltak Malév jegyet, a hatályos bankkártyás szabályoknak megfelelően a repülőjegy teljes árának visszatérítését kezdeményezhetik a bankkártyájukat kibocsátó banknál.
 
A Szövetség egyezetéseket folytatott az érintett piaci szereplőkkel, amelynek eredményeként a későbbi időpontra váltott jeggyel rendelkező utasok is kezdeményezhetik a visszatérítést.
 
További információ, illetve a visszatérítési folyamat elindításával kapcsolatos tudnivalók megtalálhatóak a Magyar Bankszövetség honlapján.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez