Újra kézműves ízek vására | ||
---|---|---|
... ben, legyen szó egy üveg, vagy akár egy raklapnyi lekvárról. Hamarosan két új üzletben is hozzájutha... ... úra ügyvezető-tulajdonosa. A hagyományos ízvilágú lekvárokat, szörpöket gyártó vállalkozás, melynek ... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/feb12/kezmu.html | ||
Minden bio, ami annak látszik? | ||
... gy tartván féken őket.
A Pacific Óceán cég bio lekvárjainak készítését évente ellenőrzi az Öko Ga... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marcius/bio.html | ||
Új szabvány a Magyar Élelmiszerkönyvben | ||
... a a mézekre vonatkozott, ezt követően megjelent a lekvár és a szörp, az édesipari termékkategória, m... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/june12/elelmiszerkonyv.html | ||
Új irányelvek a különleges minőségű termékekre | ||
... a mézekre vonatkozott, ezt követően megjelent a lekvár és szörp, valamint az édesipari termékkateg... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/tejtermek.html | ||
Ceglédi kistérség: kiváló élelmiszerek, sikeres kistermelők | ||
... a, hogy változatos ízvilágot képviselek. Persze a lekvárokról mindenkinek a gyümölcsből készült, pal... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/szept12/cegled.html | ||
Orsolya napi vásár | ||
... deje alatt Ízek az Alpokaljáról címmel sütemény-, lekvár és gyümölcs minden felhasználási, tartósítá... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/oktober13/orsolya_napi_vasar.html | ||
Előnyben a biotermék-fogyasztás | ||
... óriában a Szent Kristóf Ház Kft. bodza-homoktövis lekvárja lett az Év bioterméke.Egyéb termékek kate... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/december13/biotermekek_fogyasztasa.html | ||
Magyar dióként adják el a silány import árut | ||
... ban: a zölddióból egyre többen készítenek likőrt, lekvárt és olajat.
A tanácskozáson az is kiderü... /inet/kosar/hu/cikkek/2014/marcius_14/maqgyar_dio.html | ||
Új logók a magyar termékeken | ||
... ejföl-kefir-tejdesszert-tejszelet (54-54), méz és lekvár (53). Utánuk a sorrend: tészta,ásványvíz, f... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/szeptember13/magyar_termek.html | ||
Gyakori kérdések a cukorról | ||
A cukor sokféle élelmiszerben található meg, beleértve a gyümölcsöket és gyümölcsleveket, mézet, lekvárokat, cukros üdítőket. Azon kívül, hogy édes és vonzó ízűek, a cukor energiaforrás is, ezért az édes ételeket és italokat legjobb mértékkel fogyasztani. Cikkünkben a legújabb tudományos bizonyítékokra támaszkodva foglalkozunk néhány fontos kérdéssel a cukrok és az egészség témakörében. /inet/kosar/hu/cikkek/2011/julius13/cukor.html | ||
|