Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 4
Veszélyes gyerekruhák, játékok visszahívása
A veszélyes nem-élelmiszer termékek európai gyorsriasztási rendszerének (RAPEX) tanúsága szerint az elmúlt héten négy kínai, illetve ismeretlen származású gyermekruházati terméket vont ki a forgalomból az illetékes hatóság.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/may12/rapex0.html
 
Greenpeace: veszélyes vegyi anyagok a gyermekruhákban
A Greenpeace 2013 májusában és júniusában 82, gyermekeknek gyártott textilterméket vásárolt 25 országban, köztük Magyarországon is, nagyobb ruhaüzletekben vagy márkakereskedőknél. A megvásárolt 12 világmárka által gyártott termékeket független, minősített laboratóriumokban vizsgálták, azt keresték, hogy találhatóak-e bennük veszélyes vegyi anyagok, és ha igen, milyen mennyiségben. A Greenpeace vizsgálatai szerint minden tesztelt márkának van olyan terméke, amely veszélyes anyagot tartalmaz.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/januar0/mergezo_gyerekruhak.html
 
Életveszélyes gyermekruhák
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság vizsgálat alá vonta a csecsemő- és kisgyermek ruhákat. A Mechanikai és Villamos Laboratórium az apró díszítések felerősítési szilárdsági vizsgálatát 32 termék esetében végezte el, mely során 31 terméknél súlyos kockázatot állapított meg.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/szeptember13/fulladasveszelyes_gyerekruhak.html
 
Több mint ezer veszélyes gyermekruha a boltokban!
Csecsemő és kisgyermekruhákat vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a felügyelők ezernél is több olyan terméket találtak, amelyek fulladást vagy súlyos sérülést okozhattak volna. Összesen 169 üzletre terjedt ki az ellenőrzés, a boltok 62%-ában, azaz 105 üzletben találtak veszélyes termékeket.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/marcius_15/veszelyes_gyerekruhak.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez