Új, egészségesebb étolaj | ||
---|---|---|
Öt új, egészséges étolajat és ezek esszenciáját fejlesztette ki a Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft. Ipari Növények Főosztálya. Az olajok új napraforgó- és olajlen-fajtákból, hidegen sajtolással készülnek - mondta el Áy Zoltán tudományos segédmunkatárs az MTI-nek. /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc12/olaj.html | ||
Melyik étkezési olajat válasszuk? | ||
Egyre nagyobb választékban állnak rendelkezésre az ételkészítéshez használható növényi olajok. Miként dönthetjük el, hogy melyiket válasszuk? A legfontosabb tényezők közé tartozik, hogy milyen az íze mik a funkcionális tulajdonságai, mennyibe kerül és az, hogy milyen az egészségre gyakorolt hatása. Íme, pár jó tanács, hogyan válasszunk és mire használhatjuk a különböző olajokat. /inet/kosar/hu/cikkek/2014/marcius_14/melyik_olajat_valasszuk.html | ||
|