Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 4
Fontos levelet kapnak a Questor károsultak
A Quaestor törvény hatálya alá tartozó ügyfelek, akik a Quaestor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt-vel kötöttek szerződést, hamarosan postán megkapják az egyenlegközlő igazolást. Az ügyfelek kárrendezésre vonatkozó igényüket a megküldött egyenlegközlő igazolás alapján a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alaphoz benyújtott kérelmükkel érvényesíthetik 2015. május 6. és 2015. június 5. közötti jogvesztő határidőn belül. A részletekről az Alap nyújt további felvilágosítást.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/aprilis_15/questor_karosultaK.html
 
DRB - indul a kártalanítás
Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) a holnapi naptól (március 4-től) elindítja és 20 munkanapon belül, legkésőbb 2015. március 31-ig befejezi a DRB Bankcsoport betéteseinek kártalanítását, miután a Magyar Nemzeti Bank elrendelte a csoporthoz tartozó bankok felszámolását, áll a szervezet közleményében.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/februar_15/kartalanitas.html
 
Brókerbotrány – hasznos információk
A Buda-Cash elleni vizsgálat abban a szakaszban van, hogy akár hétfőn döntés születhet az érintett bankok felszámolásáról – nyilatkozta a Magyar Nemzeti Bank alelnöke. Az MNB szerint a brókerek saját befektetőiket és az érintett bankokat is az értékpapír-állományukról kiállított kimutatások meghamisításával károsította meg. A kárösszeg több mint 90 milliárd forint.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/februar_15/broker_botrany.html
 
Visszavonták a Buda-Cash engedélyét
Az Magyar Nemzeti Bank (MNB) visszavonta a Buda-Cash Brókerház Zrt. tevékenységi engedélyét, és kezdeményezte annak felszámolását. A jegybank által feltárt hiányosságok, illetve a felügyeleti biztos adatai alapján a brókerház jelentős összeggel nem tud elszámolni ügyfeleinek. A brókerház ügyfeleit a Befektető-védelmi Alap kártalanítja majd.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/marcius_15/buda_cash.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez