Lesz-e változás az óvodai étkeztetésben? | ||
---|---|---|
A szakemberek szerint korlátozni kell a magas sótartalmú úgynevezett kényelmi termékek (ételízesít... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marcius/ovi.html | ||
Agyonsózott sajtok | ||
... ágban kapható sajtok sótartalma még így is nagyon magas, ezért a tanulmány szerzői szigorúbb szabály... ... kapható sajtok közül 394 termékre határoztak meg sótartalom-csökkentési célt. A friss felmérés szer... /inet/kosar/hu/cikkek/2014/augusztus_14/sotartalom_felmeres.html | ||
Egyértelmű élelmiszerjelölésre van szükség | ||
... niuk, hogy az adott termék alacsony, közepes vagy magas zsírtartalmú-e, illetve, több termék esetén ... ... ízásos betegségek növekedésének megállítása,
• a magas vérnyomás gyakoriságának csökkentése 25%-kal... ... rtási technológiák átalakítása a zsír-, cukor- és sótartalom csökkentése érdekében,
• zöldség- és g... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/majus13/elemiszer_jelolesek.html | ||
|