Keresés a tartalomban:
Tudta ezt?

Kalózoldalra csaptak le a francia hatóságok

2011. június 1.
Címkék: internet kalóz oldal zene letöltés film letöltés illegális
Bezáratták Franciaország egyik leglátogatottabb kalózoldalát a napokban a helyi hatóságok. Az oldal három üzemeltetőjét vették őrizetbe, rájuk akár öt év börtön is várhat.
A France24 portál beszámolója szerint a francia hatóságok által a napokban bezáratott Liberty Land oldalnak mintegy 800 ezer felhasználója volt, akik szerzői jog által védett filmeket, zenéket, szoftvereket osztottak meg egymással illegálisan. A felület 2009 szeptembere óta üzemelt, és hirdetési bevételekből jelentős összegű nyereségre tett szert.
 
A hatóságok három személyt vettek őrizetbe, akiket a kalózoldal üzemeltetésével gyanúsítanak. Letartóztatásukra egy éves nyomozás eredményeként került sor. A rendőrség szerint az üzemeltetők és székhelyük azonosítása nehéz feladat volt, mivel számos számítástechnikai védelmi mechanizmust és kanadai szervert használtak.
 
A gyanúsítottak szabadlábra helyezéséről még nem döntött a bíróság. Az érintettek fejenként akár öt év börtönbüntetésre és félmillió euró összegű pénzbüntetésre is számíthatnak.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez