Keresés a tartalomban:
Életmód

Torkos Csütörtök a vonatokon is

Címkék: torkos csütörtök MÁV-Start nemzetközi utazás étkezőkocsi Keleti pályaudvar
Torkos Csütörtökön a Hamburgba tartó vonaton éppúgy féláron lehet majd enni-inni, mint a Debrecenből Nyíregyházára közlekedő Hámor InterCity büfékocsijában. Mindez jelzi: a magyar vasúttársaság „beszállt” azon vendéglők, szállodák közé, amelyek az ominózus napon jelentős kedvezményt adnak a vendégseregnek.
A MÁV-START Zrt. közleménye szerint „az immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő, népi hagyományt idéző Torkos Csütörtök-akcióban a személyszállító társaság 50%-os kedvezménnyel várja mindazokat, akik ezen a napon nemcsak az utazásukhoz, hanem gasztronómiai kirándulásukhoz is a vasutat választják.”
 
A vasúttársaság február 23-án, csütörtökön közel 50 járat étkezőkocsijában, a belföldi InterCity vonatokban és a nemzetközi viszonylatban közlekedő járatokon is meghirdeti a kampányszerű, kedvezményes eszem-iszomot, ráadásul a Torkos Csütörtök jeles napján szélesebb étel- és italkínálatot ígérnek a szervezők a Pécsre, Debrecenbe, Miskolcra, Nyíregyházára, illetőleg Budapestre utazóknak.

„A nemzetközi utazások hangulatát megalapozza, esetleg lezárhatja egy finom, étel vagy ital, valamint az udvarias kiszolgálás. A nemzetközi forgalomban közlekedő étkezőkocsikon az akció napján Biharkeresztes és Hegyeshalom határállomásig vehető igénybe a kedvezmény” – adta írásba a vasúttársaság, kiemelve, hogy az első, étkezőkocsival közlekedő vonat Hamburgba 5:25-kor indul el a Keleti pályaudvarról, míg az utolsó szerelvény, amelyen akciós étel- és italkínálat igényelhető, a Hámor InterCity lesz. amely 19:54 kor indul Debrecenből Nyíregyházára.„A nemzetközi utazások hangulatát megalapozza, esetleg lezárhatja egy finom, étel vagy ital, valamint az udvarias kiszolgálás. A nemzetközi forgalomban közlekedő étkezőkocsikon az akció napján Biharkeresztes és Hegyeshalom határállomásig vehető igénybe a kedvezmény” – adta írásba a vasúttársaság, kiemelve, hogy az első, étkezőkocsival közlekedő vonat Hamburgba 5:25-kor indul el a Keleti pályaudvarról, míg az utolsó szerelvény, amelyen akciós étel- és italkínálat igényelhető, a Hámor InterCity lesz. amely 19:54 kor indul Debrecenből Nyíregyházára.

Sz.Z.A.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet
Kapcsolódó oldalak
»Torkos Csütörtök pálinkával

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez