Keresés a tartalomban:
Életmód

Torkos Csütörtök pálinkával

2012. február 17.
Címkék: torkos csütörtök étterem pálinka Magyar Turizmus Zrt. kedvezmény Nobilis Pálinka gasztronómia pálinkatúra
Közeleg a Torkos Csütörtök. Az akció idén még szerteágazóbbnak, még izgalmasabbnak hat. Legalábbis a Magyar Turizmus Zrt. frissen közzétett információs anyaga erre utal. A február 23-án esedékes össznépi eszem-iszomra ugyanis benevezett egy neves pálinkafőző is, ráadásul a szállásadók, a hotelek „Torkos Csomagokkal” készülnek a jeles napra.
Márkus Éva, a Magyar Turizmus Zrt. kommunikációs vezetője az esemény múltját így foglalta össze a Kosár Online-nak: „a Magyar Turizmus Zrt. a „Nagy Ízutazás” kampány keretében 2006-ban elevenítette fel először ezt a néphagyományt azzal a szándékkal, hogy a hazai lakosság a gasztronómián keresztül is fedezzen fel újabb magyarországi tájakat, ismerje meg a különböző régiók által kínált hagyományos magyar étkeket, italokat, valamint a gasztronómiához kötőtő népszokásokat. Az elmúlt években komoly fejlődésen ment keresztül az akció. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy ez az országos méretű kampány töretlen népszerűségnek örvend. Éttermi kedvezmények adására épülő akciók természetesen külföldön is vannak, például Londonban és New York-ban, de a Torkos Csütörtökhöz hasonló népszokás felelevenítéséről nincs tudomásunk.”
 
Nos, jövő csütörtökön az immár 7. Torkos Csütörtök akción számos újdonságot ígér a turisztikai csúcsszervezet. Idézzük az általuk kiadott közleményt: „Amellett, hogy a Magyar Turizmus Zrt. és a NetPincér együttműködésének köszönhetően a Torkos Csütörtök hivatalos oldala a www.torkoscsutortok.hu vagy www.torkoscsütörtök.hu címen érhető el – ahol rögtön asztalt is foglalhatnak – 2012-ben már a kereskedelmi szálláshelyek is bekapcsolódhattak az akcióba, ún. „Torkos Csomagok” kialakításával.

Szintén újdonságként, különleges felajánlásával színesíti az idei Torkos Csütörtököt a Nobilis Pálinkák, amely a magyar gasztronómia és a pálinkakultúra népszerűsítésének jegyében, kiemelt beszállító partnerként csatlakozott a 2012. évi kampányhoz. A Nobilis promóciójában részt vevő vendéglátóhelyek – a jelentkezés sorrendjétől függően – ingyen vagy kedvezményes feltételek mellett juthatnak hozzá a pálinkákhoz, amelyeket a cég ingyenes kiszállítással biztosít.
 
A Magyar Turizmus Zrt. 2012-ben is együttműködik a METRO Kereskedelmi Kft.-vel, amelynek eredményeképpen a csatlakozó vendéglátóhelyek idén is kedvezményekben részesülnek áruházaikban. Az idei Torkos Csütörtök akcióhoz további beszállító partnerek is csatlakoztak, amelyek különböző kedvezményeket biztosítanak az éttermek számára. A kedvezményeket nyújtó partnerekről és a kedvezményekről a következő linkre kattintva lehet többet is megtudni: http://www.torkoscsutortok.hu/template/torkos/kedvezmenyek.php.

Azok az éttermek, illetve más vendéglátóipari egységek, amelyek nem szeretnének kimaradni az idei Torkos Csütörtök akcióból, február 20-án 10 óráig jelentkezhetnek a www.torkoscsutortok.hu honlapon található regisztrációs űrlap kitöltésével. A regisztrált vendéglátóhelyeket a Torkos Csütörtök hivatalos portálja mellett az MT Zrt. az idei évben is különböző médiafelületein népszerűsíti, továbbá 2-2 ajtómatricát biztosít számukra, így a „torkos vendégek” könnyen rájuk lelhetnek.
 
A február 10-ig csatlakozott éttermeknek az MT Zrt. a férőhelyek függvényében 50-400 darab szállásakcióra felhívó szórólapot is kiküldött. Annak érdekében ugyanis, hogy a gasztronómiai remekek mellett Magyarország további turisztikai kincseiből is „kedvezményesen kapjanak kóstolót” az érdeklődők, az MT Zrt. – újdonságként – kereskedelmi szálleshelyek jelentkezését is fogadja az akcióra. A kereskedelmi szálláshelyek „Torkos csomagjait” az éttermi számla vagy az éttermekben található szórólap felmutatásával lehet majd igénybe venni február 23-át követően”.
 
A résztvevő éttermek listája is fellelhető már a http://www.torkoscsutortok.hu/ honlapon.
 
Kosár-információ

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez