Keresés a tartalomban:
Tudta ezt?

Zöld hétfő - ingyenes kiszállítás számtalan webáruházban

2015. május 4., Faludi Linda
Címkék: zöld hétfő webáruházs online vásárlás kiszállítás ingyenes házhozszállítás
A zöld hétfő kezdeményezéshez csatlakozó webáruházak minden hónap első hétfőjén kedvezményes, vagy ingyenes házhozszállítást biztosítanak termékeikre, hogy ezzel növeljék az online vásárlás vonzerejét.
A mai, május 4-i zöld hétfőn éjfélig vásárolhatunk kedvezményes vagy ingyenes házhozszállítási díjjal az ország számos webáruházában. A kezdeményezés deklarált célja, hogy csökkentse a bevásárlásokkal járó környezetterhelést. A szállítási díj csökkentése vagy elhagyása ugyanakkor vevőcsalogatónak sem utolsó, az online marketing kutatások szerint ugyanis sok esetben éppen a vártnál magasabb kézbesítési díj miatt hagyják az internetes kosárban a termékeket a látogatók és szakítják meg a vásárlási folyamatot.
 
A zöld hétfő oldalán termékcsoportonként válogathatjuk ki a résztvevő cégeket és azt is rögtön láthatjuk, milyen összeg felett díjmentes a szállítás, illetve mik a feltételek bankkártyás vagy utánvétes fizetés esetén. Jelenleg tizenhét áruház biztosít ingyenes szállítást minden termékre minden hónap első hétfőjén, további harmincöt online bolt pedig adott értékhatár felett engedi el a kiszállítás díját.
 
http://www.zoldhetfo.com/

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez