Keresés a tartalomban:
Kitekintő

Minden lépésünket figyeli a Facebook

2015. február 5., Faludi Linda
Címkék: Facebook biztonság internet adatvédelem
A Facebook minden felhasználójával elfogadtatta az új adatvédelmi szabályzatot, amelynek értelmében a cég figyelheti a tagok internetes tevékenységét azután is, hogy elhagyták az oldalt.


Az adatvédelmi szabályozás módosítása január 30-án lépett életbe, a közösségi oldal vezetése közölte: üzenetben és e-mailben értesítette felhasználóit a módosításról. Az Independent beszámolója szerint a Facebook mostantól minden felhasználót követhet internetszerte, beleértve a szintén a tulajdonában lévő más alkalmazásokban végzett műveleteket, például az Instagram posztokat is. A Facebook közölte: nem kötött adatmegosztási megállapodást a WhatsApp-pal.
 
A vállalat magyarázata szerint az újítás segítségével begyűjtött adatokat a hirdetések személyre szabására használják majd, így a felhasználók kevesebb olyan reklámmal találkoznak majd amely számukra érdektelen. A felhasználók ezen az oldalon módosíthatják a reklámozással kapcsolatos beállításokat, például letilthatják, hogy az adatokat felhasználva más weboldalak is mutassanak személyre szabott hirdetéseket.
 
Ugyanakkor ahhoz, hogy egy felhasználó teljes mértékben kivonja magát a netes követési rendszerből, az Európai Digitális Reklámszövetséghez kell fordulni.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez