Keresés a tartalomban:
Kitekintő

SIRHA Budapest szakkiállítás

Nemzetközi kiállítás, hazai ízekkel

2014. március 7., Hungexpo/SV
Címkék: kiállítás vásár konyha vengédlátóipar szálloda.Bocuse d’Or
A nemzetközi kiállítások sorában kiemelkedő szerepet tölt be a SIRHA élelmiszeripari és vendéglátóipari kiállítás. 2014. március 10. és 12. között Budapest fogadja a SIRHA az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit és a látogatókat.
A Franciaországban, Lyonban kétévente szervezett kiállításon legutóbb 162 000 látogató és 2 200 kiállító jelent meg.Magyarországon egyedüliként a HUNGEXPO kapta meg a jogot, hogy SIRHA brand alatt szakkiállítást szervezzen.
 
A rendezvény kiemelt szakmai partnere a METRO Kereskedelmi Kft. A kiállítók közt jelen lesznek food és non-food termékeket forgalmazók, pék- és cukrász alapanyaggyártók és forgalmazók, gépgyártással, konyhatechnológiával foglalkozó cégek. A hazai cégek mellett a kiállítók 20 %-a külföldről érkezik. A kiállítás fővédnöke Dr. Fazekas Sándor, vidékfejlesztési miniszter.



A kiállítás célja az iparág fontos szereplőinek bemutatása mellett, hogy nemzetközi színvonalú versenyeket és bemutatókat tegyen elérhetővé a hazai szakemberek számára, és lehetőséget biztosítson a tehetséges szakemberek bemutatkozásának.
 
A legnagyobb érdeklődésre a Bocuse d’Or magyarországi döntője tarthat számot, de a programok sorában szerepel a Kolonics Zoltán szakmai közreműködésével megrendezésre kerülő SIRHA Budapest Desszert verseny, az MVI konferenciája és még számos bemutató és konferencia.
 
Programokról részletes információt talál ide kattintva:
 
http://www.sirha-budapest.com/tartalom-mutat.php?almenu_id=2102

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez