Keresés a tartalomban:
Kitekintő

Jön a Tesco okostelefonja!

2014. május 6,, Faludi Linda
Címkék: Tesco okostelefon Android online fizetés mobiltelefon
A brit diszkontlánc vezérigazgatója a BBC Radio 5-nek adott nyilatkozatában jelentette be, hogy még idén érkezik a Tesco androidos okostelefonja, amely tudásában az ígéretek szerint vetekszik majd a Samsung Galaxy S5-tel.
Philip Clarke vezérigazgató egyelőre nem árult el részleteket a Tesco hamarosan befutó, Android alapú okostelefonjáról, annyit azonban elmondott: a mobilhoz számtalan Tesco szolgáltatás jár majd, beleértve a könyv- film- és zenevásárlási lehetőségeket. Az okostelefonra olyan alkalmazást is fejlesztenek, amelynek segítségével egy érintéssel szkennelhetik be a vásárlók a termékek azonostóit a diszkontokban, és a pénztár igénybevétele nélkül fizethetik ki az árut.
 
A már ismert tescós szolgáltatások mellett a vállalat a The Next Web tudósítása szerint azt tervezi, hogy a nyáron elinduló online banki üzletágát is integrálja a mobil szolgáltatások közé, vagyis a közeljövőben az ügyfelek Tesco mobilról is megnyithatják majd az internetes banki rendszert.
 
A vezérigazgató nem árult el semmit a telefon áráról, a technikai paraméterekről viszont annyit elmondott: a készülék tudása összemérhető lesz a Samsung Galaxy S5-ével.
 
http://thenextweb.com/uk/2014/05/06/uk-retailer-tesco-will-launch-its-own-smartphone-reportedly-based-on-android-this-year/

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez