Keresés a tartalomban:
Autó

Autóval külföldön - spórolja meg a bírságot!

2014. július 28., Európai Bizottság/FL
Címkék: utazás közlekedés szabály App Store Google Play Windows Phone Store Európai Bizottság
Az Európai Unió bemutatta GoingAbroad nevű új mobilalkalmazását, melynek segítségével percek alatt áttekinthetők a tagállamok legfontosabb közlekedési szabályai. A felhasználók országonként és témánként böngészhetnek a közlekedési adatbázisban.

 
Megtudhatja, ha letölti az „Utazás külföldre” alkalmazást, amely a közúti közlekedésbiztonsággal kapcsolatos összes fontos európai szabály ismertetésén túl játékos időtöltést is kínál.

Az Európai Bizottság gondozásában kifejlesztett alkalmazás mindhárom nagy mobil platformon (App Store, Google Play, Windows Phone Store) ingyenesen elérhető. A szoftver az illetékes közlekedésbiztonsági hatóságok által közzétett adatokra épül és egyszerűen áttekinthető felületen gyűjti össze a tagállamok közlekedési szabályait. A felhasználók országonként és témánként is kereshetnek a közlekedési adatbázisban, sőt, akár feleletválasztós teszteket is kitölthetnek a tagállami szabályozásokról.

Töltse le ingyenesen az „Utazás külföldre” alkalmazást!

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez