Keresés a tartalomban:
Élelmiszer

Listeria baktérium a Tesco termékében!

2014. április 25., NFH/SV
Címkék: Tesco tarja Listeria baktérium termékvisszahívás
Elővigyázatosságból azonnal visszahívja a Tesco standard füstölt főtt tarja elnevezésű, május 14.-i fogyaszthatósági idejű saját márkás termékét, a vásárlóknak a teljes vételárat visszafizetik - közölte az áruházlánc.
A közlemény szerint erről a hatósággal történt egyeztetést követően döntött a cég, mivel az általuk kezdeményezett legutóbbi laboratóriumi vizsgálat során Listeria monocytogenes baktérium jelenlétét mutatták ki az egyik vizsgált termékben.



A termék azonnali visszahívása mellett egyúttal megkezdték a helyi szállító gyártóegységének kivizsgálását és további ellenőrzését - írták. Kiemelik: a vásárlók egészsége és a termékek biztonsága elsődleges szempont a TESCO számára, ezért rendszeresen ellenőrzik a termékek minőségét. Tavaly 396, előre csomagolt sajátmárkás terméken végeztettek független, akkreditált laboratóriumi vizsgálatot, 1364 különböző szempont alapján. A cég az esetleges kellemetlenségekért elnézést kér a fogyasztóktól.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez