Keresés a tartalomban:
Elektronika

Szoftvervilág: nem mindenki vágyik a felhők közé!

2014. április 11., Sz.Z.A.
Címkék: felhő Home View Novell szoftver biztonság
Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a felhőalapú megoldások, és egyre több szervezet tárolja adatait a „magasban”. Ugyanakkor a helyi üzemeltetésű szoftverek iránt is nő a kereslet, elsősorban a biztonsági aggályok miatt. Amint arra a Forrester elemzője rámutatott: a helyi üzemeltetésű szoftverek piacának stabil átlagos növekedése 5 és 6 százalék között várható 2014-ben.
Az adatokkal kapcsolatos szabályozások szigorodására és a biztonsági aggodalmak erősödésére reagálva a GroupWise 2014 biztonságos, megoldással rukkolt ki. A titok a könnyen kezelhető, új felületekben, a továbbfejlesztett, intuitív funkciókban és a kibővített mobiltámogatásban keresendő. A Novell ráadásul az informatikai részlegek számára is biztosítja a mobil munkavégzést egy új, webalapú adminisztrációs konzol segítségével, amely egy böngészőn keresztül bárhonnan hozzáférést biztosít a felügyeleti funkciókhoz.
 
Nem mellékesen, a megújult otthon-nézetben (Home View) a felhasználók egyetlen konzolon tekinthetik át az összes, napi szinten használt eszközt és webes alkalmazást, az e-mailektől kezdve az RSS értesítéseken és naptárbejegyzéseken át a kollégákkal közös munkaterületekig. Az új fejlesztés hatékony kereső- és iktatóeszközökkel ellátott.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez