Keresés a tartalomban:
Jog

Felszámolás alatt az norvég Euroteam

2012. szeptember 14., nfh.hu
Címkék: online jegyvásárlás NFH Európai Fogyasztói Központ felszámolási eljárás bírság
Az illetékes oslói bíróság 2012. szeptember 6-i döntése alapján az online jegyértékesítéssel foglalkozó norvég székhelyű EUROTEAM vállalkozással szemben felszámolási eljárás indult. Az EUROTEAM éveken keresztül értékesített jegyeket különböző sporteseményekre és koncertekre.

Fontos kiemelni, hogy
a céggel szembeni igények
és követelések bejelentési
határideje: 2012. október 11.


A norvég fogyasztói központ tájékoztatása szerint a 2012-es Londoni Olimpiai Játékokra is jegyeket árusító vállalkozást 2012 augusztusában a norvég Fogyasztóvédelmi Ombudsman 175 000 EUR összegű bírsággal sújtotta jogosulatlan jegyértékesítés miatt. A vállalkozásnak ezen felül az angol hatóságok által kiszabott bírsággal is számolnia kell.
A bíróság a felszámolási eljárást elrendelő döntésében a cég felszámoló biztosának az alábbi személyt jelölte ki:

EUROTEAM AS KONKURSBO
v/ Advokat Siv Sandvik
Postboks 2583
0203 OSLO


Azon magyar károsultak, akik a vállalkozástól megrendelt jegyeiket nem kapták meg, a követeléseiket a fenti postai címen vagy az euroteam@bullco.no címen e-mail útján jelenthetik be a felszámolóbiztos felé. (Ezt a címet a spamrobotok ellen védik. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.) Az érintettek a felszámolóbiztos www.bullco.no honlapján, angol nyelven találják meg, hogy az igénybejelentésnek mely információkat kell tartalmaznia. A kérelemhez minden esetben csatolni szükséges a követelést alátámasztó valamennyi dokumentumot. A követelés bejelentésével kapcsolatban felmerülő további kérdések esetén a felszámoló biztos nyújt tájékoztatást a fentebb már megjelölt email címen (euroteam@bullco.no).

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez