Keresés a tartalomban:
Elektronika

MacBook Air visszahívás

2013. október 21., NFH/SV
Címkék: termékvisszahívás Apple MacBook SSD meghajtó.hiba
Az Apple tájékoztatása szerint a 2012-es MacBook Air 64 és 128 gigabájtos SSD-meghajtói esetében visszahívási akciót rendeltek el az összes érintett notebookra. Az Apple ígérete szerint az is visszakapja a pénzét, aki korábban már a kérdéses hiba miatt megjavíttatta vagy cseréltette a meghajtót.
Az érintett MacBook Aireket 2012. júniusától 2013. júniusáig adták el. Azt, hogy a fogyasztó saját számítógépe érintett-e a visszahívásban, úgy lehet kideríteni, ha a Mac App Store-ban a Frissítések menüpontot kell választani, majd letölteni a MacBook Air Flash Storage Firmware Update 1.1-et. A firmware teszteli a meghajtót, és tájékoztatást ad arról, ha készülék a hibás modellel rendelkezik.
 
A program ezután minden további teendőről tájékoztatást , de fontos tudni, hogy az Apple vagy a hitelesített partnerei egyaránt ingyenesen cserélik az SSD-ket. Amennyiben az SSD a problémás darabok közé tartozik, az Apple azt ajánlja, ne telepítsünk rá semmit, még a rendszer frissítéseit sem.
 
Nagyon fontos, hogy a javítások megkezdése előtt az összes adatot le kell menteni. A MacBook Air javítása után a Mac App Store-on keresztül kell újratelepíteni az operációs rendszert, majd visszamásolni a saját dokumentumokat, fájlokat.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez