Keresés a tartalomban:
Szolgáltatás

Díjazták az Ország Boltját

2012. október 12., Kosár összeállítás
Címkék: ország boltja webáruház Ákos fogyasztóvédelem internetes áruház Google
Az Ország Boltja gálán a mysoft.hu vehette át az év legjobb webáruházának járó díjat Magyarország legjelentősebb e-kereskedelmi versenyén, valamint a Google különdíjával ismerték el Ákos innovatív internetes boltját. A megmérettetésen idén a hazai webáruházak mintegy fele, összesen 458 bolt indult, s a vásárlók döntötték el, ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.
Az Ország Boltja Gálát Simon Gábor a Parlament Fogyasztóvédelmi Bizottságának elnöke nyitotta meg, majd díjakat adott át többek között dr. Morvay György, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) elnöke, Kis Ervin Egon, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért elnöke, valamint Hajas László fodrász, Keleti Andrea táncos, és Völgyesi Gabi énekesnő. Az eseményen jelen volt Csomós Miklós Budapest főpolgármester-helyettese.
 
Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső.hu ár-összehasonlító oldal azzal a céllal, hogy kiderüljön mely webáruházakat tartják a legjobbnak a felhasználók és vásárlók népszerűségi és minőségi kategóriákban. Az Ország Boltja egy verseny, de valójában speciális módja a fogyasztóvédelemnek, eszköz abban, hogy erősítse az iparág iránti bizalmat és segítse a fogyasztókat a minőségi szolgáltatást nyújtó internetes áruházak kiválasztásában.
 
Nem véletlen, hogy idén 20 bolttal több nevezett be és 25 százalékkal többen szavaztak, mint az első megmérettetés alkalmával. Ez önmagában is tükrözi a magyar online piactér folyamatos fejlődését és erejét. Külön emeli a verseny rangját, hogy a Google, a világ legjelentősebb internetes vállalata idén másodjára is különdíjat ajánlott fel annak a magyar webáruháznak, amely legjobban integrálta az internet adta lehetőségeket kereskedési gyakorlatába.

A fődíjat újra a mysoft.hu vitte el. Érdekesség, hogy a vásárlók két-két kategóriában is díjazták a Fekmester.hu, a Vágyaim.hu, valamint az Acanashop.hu oldalakat. Nem csak a rajongók, de a vásárlók is díjazták Ákost, aki a professzionális webáruházával besöpörte a közönség elismerését is. Ákos egyúttal elhódította a Google különdíját is az széleskörű internetes megoldásai miatt.
 
Az online kereskedelem esetében az adott termék minősége vagy ára mellett különösen sokat számít az egyéni elégedettség és a közösségi ítélet. A netes vásárlás esetén valójában gyakran mások véleményei orientálnak minket, többnyire megbízunk a kollektív fogyasztóvédelemben.
 
A világszerte, így Magyarországon is dinamikusan növekvő internetes kereskedelemben kifejezetten jól működik ez a mechanizmus. Az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programja mellett erre erősít rá az idén második alkalommal megrendezett Ország Boltja verseny, ahol a kizárólag a vevők értékelései és szavazatai alapján választják ki a legjobb webáruházakat. A most zárult független megmérettetés során 458 bolt – az aktív magyar webáruházak mintegy fele – bízta magát a felhasználóik megítélésére. Ebből is látszik, hogy a tisztességes piaci szereplők számára nincs nagyobb érték a vásárlók elégedettségénél.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez