Keresés a tartalomban:
Életmód

Nyugdíjas Expo 2013

2013. november 28., NFH/SV
Címkék: tanácsadás NFH nyugdíjas árubemutató utazásszervező szolgáltató szabadidő
Népszámlálási adatok szerint ma Magyarországon mintegy hárommillió ember töltötte be a hatvanadik életévét, ez a teljes lakosság több mint 30%-a. Nekik és természetesen családtagjaiknak, illetve minden érdeklődőnek szól a Nyugdíjas Expo, 2013. november 29-30. között Budapesten a SYMA Konferencia- és Rendezvényközpontban.
A 2012-es telt házas kiállításon több mint 13 000 regisztrált látogató és 114 kiállító egybehangzó véleménye, hogy szükség van ma Magyarországon a nyugdíjasok életével, mindennapjaival foglalkozó kiállításra.
 
A rendezvényen a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szakemberei kimondottan a nyugdíjasokat érdeklő és érintő témakörökben nyújtanak tájékoztatást, és adnak hasznos tanácsokat. Kiemelten foglalkoznak majd az árubemutatókkal, ahol a kimondottan nyugdíjasokat célzó, sok esetben „utazásszervező” álruhájába bújt cégek marketingfogások széles tárházát bevetve próbálják meg kicsalogatni a tisztességes kereskedelemhez szokott fogyasztók zsebéből akár az anyagi keretüket meghaladó összegeket is.
 
Mindezek mellett a különböző nem megfelelő villamos készülékek veszélyeire hívják majd fel a figyelmet, valamint a vásárláshoz is adnak hasznos tanácsokat, így elkerülhetőek a balesetek és a tűzesetek.
 
A látogatók megismerkedhetnek több száz szolgáltatóval és termékkel, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgálják, kedvezményes üdülési ajánlatok között válogathatnak, és számtalan ötletet találnak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.
 
Idén kiemelten foglalkoznak az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, vendégváró helyek bemutatásával is.
 
Részletetes program: http://nyugdijasexpo.hu/2013/programok

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez