Keresés a tartalomban:
Elektronika

Az „Év Honlapja 2012”

2012. november 30., Kosár információ
Címkék: Év honlapja minőségi díj díátadás Magyar Marketing Szövetség webbeteg.hu
A WEBBeteg.hu nyerte Az „Év Honlapja 2012” címet Egészségügy kategóriában - derült ki a Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny eredményhirdetésén. A kategória Minőségi Díját a Tervezettbaba.hu weboldalnak, különdíját a Pharmindex-Online-nak ítélte a zsűri.
Ünnepélyes díjátadó gála keretében, kiosztották az idei „Az Év Honlapja” díjakat. A pályázatra összesen 360 nevezés érkezett 25 kategóriában. Egészségügy kategóriában 13 pályázatot küldtek be magyarországi cégek. Kategóriánként egy honlapnak ítélik oda a díjat. Idén saját kategóriájában a legjobbnak a WEBBeteg.hu-t. Mobil marketing alkalmazások kategóriában a H2online Kft. által fejlesztett elsősegélynyújtó alkalmazás, az Elsősegély - Mit kell tennem? kapott különdíjat.
 
Dr. Eszes István, a zsűri elnöke kiemelte: „a WEBBeteg.hu folyamatosan fejlődik, ennek jó példája az okostelefonokra kifejlesztett Elsősegély - Mit kell tennem? elnevezésű alkalmazás is, amelynek - szavai szerint - mindenki telefonján elérhetőnek kellene lennie. Az alkalmazást megjelenése óta mintegy 38 ezren töltötték le, ezzel rövid idő alatt a legnépszerűbb magyar nyelvű egészségügyi alkalmazássá vált.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez