Keresés a tartalomban:
Autó

Elindult a Kgfb kalkulátor

2012. november 6., MABISZ
Címkék: kötelező biztosítás kalkulátor biztosító biztosító váltás autós díjak
Az autósok üzleti érdekektől mentes tájékozódását segíti a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) Díjnavigátora. Jelenleg az egyetlen olyan, mindenki számára elérhető kalkulátor, amely valamennyi biztosító összes díját és kedvezményét tartalmazza, és amelynek eredményeit a biztosítók maguk is, írásban is, hitelesnek ismerik el.
„Általános tapasztalat, hogy az eltérő kalkulátorokon gyakran eltérő díjakat kalkulálhat magának az autós – hangsúlyozza Molnos Dániel, a MABISZ főtitkára. – A Magyar Biztosítók Szövetségének Díjnavigátora olyan eszköz, amely a teljes transzparenciát és az ügyfelek elfogulatlan tájékoztatását szolgálja s emellett üzleti érdekektől mentesen működik” – teszi hozzá a főtitkár.
 
A legnagyobb európai biztosítási piacokat képviselő német és francia szövetség elismerését is elnyerő Díjnavigátor programja a termék kiválasztása után közvetlenül az adott biztosító internetes értékesítési oldalaira navigál. A kalkulátorok egy része a baleseti adó nélkül számított díjat jeleníti meg, a Díjnavigátor ezzel szemben mindig az ügyfél által ténylegesen fizetendő, bruttó összeggel számol.
 
„A 2012-es kampány az első jelek szerint érezhető, ám a korábbi években tapasztaltnál jóval enyhébb díjcsökkenést hozott. Emellett az idei évben az autósok ötödének már év közben van a biztosítási évfordulója, ezért várhatóan tovább csökken majd azoknak száma, akik az év végi kampányban biztosítót váltanak.
 
Az idei kampány során azoknak az autósoknak kell dönteniük az esetleges biztosítóváltásról, akiknek 2013. január 1-jére esik a szerződéses évfordulójuk, illetve egy átmeneti rendelkezés alapján – 2013. január elseje és 2013. március elseje közötti időszakban van.
 

 
A díjnavigátor elérhetősége

 
A szakmai szövetség által kifejlesztett internetes eszköz látványos kezelőfelülettel és átfogó kitöltési segédlettel várja az ügyfeleket a www.dijnavigator.hu oldalon. Az eszközt a szakmai szövetség üzemelteti, így teljes mértékben megbízható, szakmailag ellenőrzött és megalapozott információkat szolgáltat.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez