Keresés a tartalomban:
Jog

Kávékészítőt von vissza az IKEA

2011. március 4.
Címkék: hibás termék veszélyes termék
Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki FÖRSTA kávé-/teakészítőt vásárolt, hogy mostantól ne használja, hanem vigye vissza a terméket a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárat.
Az üvegedény fémtartójában keletkező nyomás hatására az üveg hirtelen eltörhet, és forrázást illetve zúzódást okozhat. Az IKEA húsz olyan esetről értesült, amikor az üveg eltört, ezek közül tizenkét esetben a kifröccsenő forró kávé/tea hatására égési sérülés, egy esetben zúzódás történt.
 
A 0,4 literes és az 1 literes FÖRSTA kávé-/teakészítő 2010. február és december között volt kapható az IKEA áruházakban világszerte.
 
Az IKEA ragaszkodik hozzá, hogy termékei biztonságosak legyenek, ezért javasolja a vásárlóknak, hogy mindenképpen hozzák vissza az áruházakba a FÖRSTA kávé-/teakészítőt, és visszakapják a termék teljes árát.
 
Az IKEA elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért.
 
További információk olvashatók az IKEA Áruház  weboldalán.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez