Keresés a tartalomban:
Elektronika

Felforrósodik az új iPad?

2012. március 21., Reuters - Világgazdaság Online
Címkék: iPad teszt
A Consumer Reports tesztelte az új iPadet, miután az internetes fórumokon elterjedt a hír, hogy az Apple táblagépe felforrósodik hosszabb használat esetén.
Az amerikai fogyasztóvédelmi szervezet tesztje során az új iPad 47 fokra melegedett fel háromnegyed óra folyamatos játék után. A készülék 10 fokkal magasabb hőmérsékletet ért el, mint az előző iPad ugyanilyen körülmények között – idézi a Reuters a Consumer Reports adatait.
 
A neves amerikai szervezet még nem készítette el végleges véleményét az iPadről, pár nap múlva hozzák nyilvánosságra a végleges teszteredményeket és azt is, vételre ajánlják-e a készüléket. A független szervezet munkatársa az eddigi vizsgálat kapcsán elmondta: hosszabb ideig tartó használat után a táblagép kifejezetten felmelegedett, de nem annyira, hogy az komolyabb kellemetlenséget okozott volna.
 
Az előző pénteken bemutatott táblagéppel kapcsolatban eddig több százan írták meg, hogy zavaróan túlmelegszik és egyes esetekben hibernálja is magát, hogy visszahűlhessen az üzemi hőmérsékletre. Az Apple a jelenséget kommentálva kiemelte, hogy a készülék eddig nem látott élességű Retina kijelzője és a tízórás üzemidő megköveteli a nagy akkumulátort, de a táblagép a specifikációban meghatározott 0 és 35 fok közötti hőmérsékleten marad a használat során.
 
Reuters - Világgazdaság Online

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez