Keresés a tartalomban:
Jog

Együttműködés a tudatos fogyasztói döntéshozatalért

2013. május 21., Médiainfo/SV
Címkék: GVH Reklámszövetség Versenykultúra Központ megfelelési kampány
A Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és a Gazdasági Versenyhivatal Versenykultúra Központja (GVH VKK) a versenykultúra, valamint a tudatos fogyasztói döntéshozatal kultúrája fejlesztése és terjesztése érdekében általános és a versenyjogi megfelelésre vonatkozó megállapodást. kötött.
Az együttműködés keretein belül a felek szakmai rendezvények szervezésében, az érdekképviseleti tevékenységben, kutatási területen, valamint a GVH VKK pályázataival és egyéb témákkal kapcsolatos információátadási tevékenység körében működnek együtt és vállalják, hogy kölcsönösen tájékoztatják egymást minden olyan eseményről és fejleményről, amely a kommunikációs iparág területén a tudatos fogyasztói döntéshozatal kultúrájának fejlesztését szolgálhatják.
 
A felek továbbá kiemelten együttműködnek a GVH "Megfelelési kampányának" sikeres kivitelezésében. A "Megfelelési kampány" célja, hogy növelje Magyarországon a verseny- és reklámjogi tudatosságot, a 2013. év során különös figyelmet fordítva a kis- és középvállalkozások jogi ismereteinek fejlesztésére, a jogi tudatosság növelésére. Az MRSZ az együttműködés keretein belül vállalja, hogy a "Megfelelési kampány" sikere érdekében annak eseményeiről, rendezvényeiről tagjait és a szélesebb nyilvánosságot folyamatosan tájékoztatja. A felek a kampány sikere érdekében együttműködnek az ismeretterjesztő anyagok kidolgozásában, valamint saját és közös rendezvényeiken a jogi tudatosság erősítésében.
 
" Az MRSZ meggyőződése, hogy az iparág számára alapvető fontosságú a hatóságokkal kialakított kölcsönös párbeszéd, a szabályozó hatóságokkal való közös munka, amely egyúttal a fogyasztók és végső soron az iparág közös érdekeit is szolgálja" - mondta a megállapodásról Urbán Zsolt, az MRSZ elnöke.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez