Keresés a tartalomban:
Tudta ezt?

Nyári leárazások: mire figyeljünk?

Országos Kereskedelmi Szövetség
Címkék: vásárlás akció leárazás akciós ár kiárusítás
Az egyes áruházak különböző időpontokban kezdik a nyári termékek leárazását, egészen augusztus végéig. A válság hatása, hogy az akciós táblák ugyan nem változnak, de úgy tűnik, az árzuhanások mértéke és a kiárusításba vont cikkek köre szűkebb lehet a korábbiaknál.
Július eleje a kereskedelemben hagyományosan a nyári termékek kiárusításának kezdete. Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) összefoglalója az idén várható trendekről. A kereskedők már ekkor, az első igazi nyári napokon a szokásosnál alacsonyabb árakkal csalogatják a vásárlókat üzleteikbe.
 
Az Országos Kereskedelmi Szövetség szerint a gondos vásárló már májusban, júniusban keresi a nyári cikkeket, a kereskedő pedig július elején már látja, mi az, ami jobban, vagy kevésbé fogy. Július elején természetesen a reklám a fő cél, az idő múlásával pedig a kevésbé fogyó készletekre teszik ki az akciós táblát.
 
Az elmúlt évek válsága sokba került a vásárlónak és a kereskedőnek egyaránt. A kereskedők a válság éveiben szinte folyamatos reklámra, leárazásokra kényszerültek, az engedményeket hirdető táblák mindennapos, állandó kellékei lettek a kirakatoknak (szemben azzal, amikor korábban a raktárakban porosodtak két akciós időszak között).
 
A leárazás, kiárusítás legfontosabb szabályai:

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez