Keresés a tartalomban:
Élelmiszer

Húsgarancia program a Tescóban

2011. szeptember 16., Élelmiszer Online
Címkék: garancia vásárlás hústermék hipermarket Tesco
Szeptember elején egyedülálló Húsgarancia programot indított a Tesco Magyarországon. Az áruházlánc üzleteiben vásárolt friss húsra 24 órás minőségi garanciát vállalnak, amelynek keretében a vásárlóknak a termék árának dupláját fizetik vissza, ha a vásárló nincs megelégedve a termékkel.
A Húsgarancia program mellett a Tesco a kizárólag magyar baromfit kínáló frissáru pultjaival kívánja fogyasztók bizalmát elnyerni. Az áruházlánc a magyar húsipar legnagyobb partnereként tisztában van a magyar gazdák iránti kötelezettségével, ezért is vállalta, hogy üzleteiben csak hazai forrásból származó baromfit kínál. A Tesco havonta mintegy 1800 tonna baromfit és 1500 tonna sertéshúst vásárol hazai termelőktől. A beszállítók köre folyamatosan bővül, jelenleg 20 partner szállítja ezt a mennyiséget.
 
A Tesco idén elindította a Húsakadémia képzést, melynek keretében rendszeres, többszintű oktatást kapnak a húspultban dolgozó munkatársaik, és elsajátítanak minden tudnivalót a friss húsok kezelésével kapcsolatban. A kizárólag ellenőrzött beszállítóktól származó termékeket minőségellenőrök veszik át a központi raktárban.
 
Magyarországon egyedülállóan az áruházlánc összes 3000 négyzetméternél nagyobb üzletében külön minőségbiztosítási vezető dolgozik, akik az áruház működését ellenőrzik, így segítve, hogy a vásárlók biztosan a megfelelő minőségű hústermékekhez jussanak. Mindezek lehetővé teszik, hogy a Tesco olyan komoly vállalást fogalmazzon meg a Húsgarancia program keretében, hogy 24 órán belül, blokk ellenében a friss húsáru árának dupláját fizetik vissza, ha a vásárló nincs megelégedve a termékkel.
 
„A Tesco már hosszú ideje a magyar húsipar legnagyobb vásárlója, és ez a kapcsolat most az elkötelezettségnek egy új szintjére lépett, azzal, hogy kizárólag magyar baromfit árulunk üzleteinkben” – mondta Iglódi-Csató Judit, kommunikációs igazgató. „Tudjuk, hogy vásárlóink számára nagyon fontos, hogy megbízható, magyar forrásból származó húsokat kínáljunk, ezért beszerzőink folyamatosan keresik azokat a hazai partnereket, akik megfelelő minőségű és mennyiségű áruval tudják ellátni üzleteinket. A Húsgarancia program fontos lépés vásárlóink bizalmának elnyerése érdekében, reméljük, hogy hamarosan pozitív visszajelzéseikről számolhatunk be.”
 
A Húsgarancia program indításával egyidejűleg a Tesco üzleteiben tanácsadó füzettel segítik a vásárlókat a friss hús szállításának, tárolásának és elkészítésének biztonságos megoldásában, ezt a kiadványt a vásárlók a húspultoknál találják meg.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez