Keresés a tartalomban:
Kitekintő

Nem tanácsos Thaiföldre utazni

2014. január 7., MTI/SV
Címkék: Thaiföld Bangkok tüntetés Külügyminisztérium
Thaiföldön a kormányellenes erők január 13-i kezdettel előre meg nem határozott időtartamú tüntetéssorozatot jelentettek be a fővárosban, ezért a Külügyminisztérium konzuli szolgálata felhívta a Thaiföldön tartózkodó, illetve odautazni szándékozó magyar állampolgárok figyelmét, hogy tanúsítsanak fokozott elővigyázatosságot, és feltétlenül kerüljék el a politikai színezetű tömegmegmozdulásokat.
A konzuli szolgálat hétfői figyelmeztetésében kiemelték: a továbbra is békésnek hirdetett megmozdulások célja, hogy a thaiföldi főváros főbb csomópontjainak lezárásával a tüntetők Bangkok életét megbénítsák, és ezáltal kikényszerítsék az ügyvezető kormány távozását. A meghirdetett demonstrációk a város forgalmában előreláthatóan komoly fennakadásokat okoznak majd, és nehezebb lehet a kijutás a repülőterekre is. A meghirdetett lezárások fokozottan érintik a turisták által látogatott városrészeket és az üzleti negyedeket. Amennyiben akaratlanul egy politikai demonstráció közelébe kerülnek, a lehető leggyorsabban hagyják el a helyszínt - tanácsolták.
 
A konzuli szolgálat javasolta minden az országba látogató vagy már ott tartózkodó magyarnak, hogy konzuli védelemért regisztráljon a Külügyminisztérium honlapján (https://ap.mfa.gov.hu/adatlap_konzuli_vedelemhez/).

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez