Keresés a tartalomban:
Élelmiszer

Nyitás előtt a Jövő Áruháza

2012. február 2.
Címkék: Foodapest UKBA élelmiszeripar kiállítás áruház fogyasztás Jövő Áruháza kereskedelem gasztronómia Domenico Costanza
Vasárnap nyit a kőbányai vásárvárosban a HUNGEXPO két élelmiszeripari szakkiállítása a FOODAPEST és az UKBA. Ezúttal 7 ezer négyzetméteren 200 kiállító mutatja be portékáját. Az idei a második alkalom, hogy együtt kerül sor az élelmiszeripari-gasztronómiai bemutatóra. Ahol nem mellesleg a jövő boltját is megláthatja a közönség.
A jövő boltja egyre inkább szolgáltatóközpont lesz, ahol a napi cikkek beszerzése mellett helyet kap az azonnali fogyasztás, a modern értékesítést támogató eszközök, a speciális pénzügyi megoldások, az információszerzés, vagy éppen az elektromos autó feltöltése. A Future Store Innovations szervezőcsapata a Foodapest keretében, az A pavilon 207/A standján olyan jövőbe mutató, innovatív, trendi termékek, szolgáltatások, újdonságok, megoldások sorát vonultatja fel, amelyek már elérhetőek a magyar piacon és elterjedésük nagyban befolyásolja a hatékony értékesítés, a modern kereskedelem alakulását.
 
„Megragadó látvány, hatásos megjelenítés, vizibilitás, élmény, saját tapasztalat, interakció, vevőbevonzás és bevonás, aktiváció” – ilyen és hasonló varázsszavak mentén épül fel a több mint 350 négyzetméteres Jövő Áruháza. A valós bolti környezet minden, a maga nemében valamilyen újítást hordozó kellékével, a parkolótól a bejáraton át, az eladótér állandó és mobil bútorzata között vezeti végig a „vásárlót” egészen a kasszazónáig. Minden árucikk és vásárlásösztönző eszköz a maga helyén, valós környezetben mutatkozik be.
 
A szervezők reményei szerint a látogatók figyelmét nem kerülheti el egyetlen részlet sem, hiszen a stand bejárása csak az óránként indított, vezetett túrák keretében lesz lehetséges. 2010-ben az akkori Foodapest kiállítás leginnovatívabb, egyik legérdekesebb standja címet kapta a Jövő Áruháza a látogatóktól, így nem csoda, hogy most is nagy reményekkel vágtak ebbe a vállalkozásba a szervezők.

Egyébiránt a kiállításra ingyenes e-ticket váltható a www.foodapest.hu/tradermagazin webcímen. Persze az érdekességek között akad még bőven látni- és habzsolni való csemege. Egy példa: Domenico Costanza munkásságát is megismerhetjük, aki így fogalmazta meg hitvallását: „a tökéletes tartalom és a szépség egyesítése az igazi kihívás minden cukrász számára.”
 
Domenico 1967-ben született Bariban. Szakmai tanulmányait fiatalon egy kézműves pékségben Gravina di Puglia-ban kezdte, ahol mind a mai napig él. Tehetségének és szorgalmának köszönhetően hamarosan Olaszország egyik leghíresebb mestercukrásza vette szárnyai alá, akinek a műhelyében elsajátította a tradicionális olasz cukrászat művészetét. Tanulmányokat folytatott az ízek egyetemének is nevezett kulináris művészetek akadémiáján (Istituto Superiore di Arti Culinarie Etoile) Velencében, cukrász chef-ként pedig megfordult a leghíresebb itáliai szállodákban.
 
Jelenleg előadásokat és bemutatókat tart világszerte miközben folyamatosan tökéletesíti a desszertek díszítésének művészetét. Az UKBA-n ízelítőt kaphat a nagyközönség a modern olasz- és francia cukrászatban jelenleg vezető irányzatokról. Bemutatnak tányérdesszerteket, monoporciókat, különleges díszítéseket, modern tortákat. Február 7-én délelőtt 10-től és délután kettőtől a 25-ös pavilonban nemcsak bemutatóra, de kóstolóra is várják az értő és kiéhezett publikumot.

Sz.Z.A.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez