Keresés a tartalomban:
Elektronika

MWC 2014 - Mobil Világkonferencia

2014. február 26.
Címkék: mobil okostelefon tablet mobil konferencia Apple.Samsung LG
A héten tartják Barcelonában a Mobile World Congress 2014-et azaz a Mobil Világkonferenciát, melyet a GSMA, (GSM Association) közel 220 ország mobil szolgáltatójának szövetsége rendez, így az egyik legfontosabb mobiltechnológiai esemény a világon. A konferencia lehetőséget biztosít arra, hogy a világ megismerje a legújabb technológiákat és fejlesztéseket.

Az Oral-B® itt mutatja be első interaktív elektromos fogkeféjét -a világon az első elektromos szájápolási eszközt, amely Bluetooth 4.0 csatlakoztat- hatósággal rendelkezik.

A legnagyobb cégek, például a Microsoft, Samsung, vagy a Sony is erre az időpontra időzítik termékbevezetéseiket és innovatív technológiáik bejelentéseit.
 
A konferencián a legújabb technológiák mellett nagy hangsúlyt fektetnek az oktatásra is, valamint a további fejlesztésekre és a növekedési stratégiákra.

Kiemelt témák 2014-ben:




2014 legjobb tablete

A GSM Association évről évre átadja a "Global Mobile Award" díjakat. A gyártók az idei rendezvény kapcsán november 29-ig pályázhattak a különböző kategóriákban, a bíráló bizottságban közel 200 piaci elemző, újságíró és egyéb szakértő található.



A GSM Association zsűrije úgy döntött, hogy 2014-ben a tavaly ősszel debütált Apple iPad Air nyeri a rangos díjat, melynek köszönhetően a MWC kapcsán most még annak ellenére is bekerül a híradásokba az Apple, hogy szokás szerint nem is képviselteti magát Barcelonában.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez