Keresés a tartalomban:
Kitekintő

Megnyílt a BioFach kiállítás

2014. február 14., MTI/SV
Címkék: biotermék kiállítás gyógynövény kozmetikum biobor
Megnyitotta kapuit a BioFach nemzetközi biotermék szakvásár Nürnbergben, melyen csaknem 90 ezer négyzetméteren több mint 80 ország 2500 kiállítója vesz részt. Magyarországot 16 magyar kiállító képviseli.
A 2014. február 12-től 15-ig tartott szakvásáron Magyarország 100 négyzetméteren csaknem 500 terméket mutat be, a többi között feldolgozott gabonatermékeket, gyógynövény-szárítmányokat, bioborokat és biokozmetikumokat.
 
A magyar termékek sikeresen szerepelnek köztük aranyérmet kapott az Orvina Kft. 2010-es évjáratú Tokaji Zeta borkülönlegessége.

A magyar termékek sikeresen szerepelnek köztük aranyérmet kapott az Orvina Kft. 2010-es évjáratú Tokaji Zeta borkülönlegessége.
 
A közlemény szerint Tóth Katalin, a Vidékfejlesztési Minisztérium társadalmi és nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a rendezvényen hangsúlyozta, hogy a világvásár a gazdasági kapcsolatok ápolására, illetve a magyar üzleti pozíciók erősítésére egyaránt alkalmas, és fontos fórum a magyar termékek népszerűsítése szempontjából is.
 
A magyar és nemzetközi bioágazat szereplőinek elkötelezettsége és együttműködési készsége kiváló lehetőségeket nyit az agrárium ezen szektora részére, növelve így a teljes gazdaság hatékonyságát és diverzifikációját.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez