Keresés a tartalomban:
Életmód

Gyerekfejjel

Rajzpályázat

Címkék: rajzverseny OFE rajzpályázat Fogyasztóvédelmi Világnap
Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) országos rajzpályázatot hirdet művészeti iskolás és rajz tagozatos diákok részére.
Magyarország soros elnöksége, illetve a Fogyasztóvédelmi Világnap (március 15) alkalmából kiírt rajzpályázatunk célja, hogy játékosan megismertessük a fogyasztóvédelem alapjait a mai fiatalokkal, a jövő fogyasztóival.

A pályázat témái az alábbiak:

A rajzokat névvel, címmel és az oktatási intézmény megjelölésével kérjük eljuttatni az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület címére (1138 Budapest, Dagály utca 11).

Formai követelmények:

Az első három témában beérkező pályaművek mérete paszpartuval együtt maximum A2 lehet;
Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület új logóját „.cdr” vagy egyéb vektoros formátumban és pixeles formában kérjük beküldeni; ezek mérete maximum 2MB lehet.

A pályázatok beérkezési határideje 2011. március 1.

Az első helyezett jutalma egy négy napos, kétszemélyes brüsszeli utazás; a különdíj egy művészeti tanfolyam. Értékes nyereményekben fognak továbbá részesülni a díjazott pályázók felkészítő tanárai, hiszen elengedhetetlenül fontosnak tartjuk az ő munkájukat a fiatalok nevelésében.

A fogyasztóvédelmi szakemberekből és egy képzőművészből álló zsűri döntését követően az eredményhirdetésre 2011. március 14-én kerül sor. A beérkezett művek felkerülnek az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület honlapjára (www.ofe.hu), március 14-i kezdettel pedig egy budapesti kiállításon lesznek megtekinthetőek.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez