Keresés a tartalomban:
Tudta ezt?

Papír Kosár helyett

Kedves Olvasó!

2011. február 7.
Címkék: panasz OFE kosár fogyasztó fogyasztóvédelem
Ne kapjon a helyesírási szótárhoz, a címet nem írtuk rosszul. Az eddig nyomtatásban megjelent Kosár Magazint ugyanis mostantól az interneten, a www.kosarmagazin.hu weboldalon találják meg.


A lapot továbbra is kiadó Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület nem azért választotta a netes elérhetőséget, mert az olyan divatos, hanem mert felmérései szerint hiányzott az online-kínálatból olyan magazin, amely azonnal tud reagálni a fogyasztók panaszaira, gyorsan utána tud járni konkrét eseteknek, amely folyamatosan frissülve tájékoztatja olvasóit a fogyasztóvédelem őket érdeklő hazai és nemzetközi híreiről. Nem kell egy hónapig várni a következő tesztre, lehet böngészni, barangolni és könnyedén visszakeresni a korábban érdekesnek talált írásokat.

A Kosár persze üres maradna olvasóink nélkül. Önök is megtöltik azt személyes panaszaikkal, észrevételeikkel, javaslataikkal, a hatósággal, a szolgáltatókkal vívott küzdelmeikről szóló beszámolóikkal. Mindannyian fogyasztók vagyunk: az ügyekből okulhatunk, a legközelebbi hasonló helyzetben már felkészültebben, tájékozottabban, határozottabban képviselhetjük közös érdekeinket.

Könnyen „fogyasztható”, kezelhető olvasnivalóval „szolgáljuk és védjük” olvasóinkat és szeretnénk, ha minél többen, minél gyakrabban kattintanának ránk. Megtartjuk régi, alapvető értékünket, a hitelességet, ezért változatlanul megkíméljük Önt a reklámoktól.

Megmarad a régi fonott kosár, de sok új termékkel gazdagodik. A világhálón nincs határidő, záróra, a Kosár mindig nyitva és remélhetően tele lesz. Szeretettel várjuk és mindent megteszünk, hogy továbbra is méltók legyünk az Ön bizalmára.



dr. Morvay György
az OFE elnöke

dr. Nagy Mariann
   főszerkesztő
Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez