Keresés a tartalomban:
Életmód

Indul a Tesco webáruház

2013. február 15., vg.hu
Címkék: online áruház webáruház Tesco házhozszállítás
Negyedév végén kezdi meg működését a Tesco webáruháza, eleinte azonban csak Budapesten és vonzáskörzetében. A cég azt ígéri, hogy a weboldalon kiválasztott termékeket a vásárlók számára legmegfelelőbb időpontban, fix díj ellenében szállítják majd házhoz.
A megrendelt árut mindig a legközelebbi áruházakból fogják kiszállítani, és miután a Tesco nem bízza alvállalkozóra a csomagok házhoz szállítását, az új üzletág beindításával 100 új munkahelyet teremt a Magyarországon.
 
A hipermarket lánc novemberben, az Európai Kereskedelem Napja alkalmából rendezett kerekasztal-beszélgetésen jelentette be, hogy az újfajta fogyasztói szokások terjedését látva az internetes fejlesztésekben látja a jövőt. A vásárlók a kényelmi vásárlások felé fordulnak és a személyautókat megtöltő nagybevásárlások helyett a közelebbi, kisebb boltokat keresik fel. Nem is csoda, hogy már 36 kisebb alapterületű kényelmi boltot, Express üzletet nyitott az összesen 215 egységgel rendelkező Tesco.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet
Kapcsolódó oldalak
»Startol a Tesco webáruház

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez