Keresés a tartalomban:
Életmód

BioFach 2013

Magyarország is részt vesz Európa legnagyobb nemzetközi bio-szakvásárán

2013. február 12., Vidékfejlesztési Minisztérium
Címkék: biotermék vásár Gajdos Pincészet BioFach
Idén is a bajorországi Nürnberg ad otthont – február 13-16 között - a biovilág egyik legnagyobb szakmai rendezvényének, a BioFach-nak és a Vivaness-nek. A bioélelmiszereket és bioárukat felvonultató kiállítás és vásár 1990 óta fogadja a kiállítókat és a látogatókat. A nemzetközi vásáron Magyarország egy 100 négyzetméteres standdal jelenik meg, ahol 13 magyar cég mutatja be színvonalas minőségi biotermékeit.
A Vidékfejlesztési Minisztériumot Tóth Katalin helyettes államtitkár képviseli Európa legnagyobb nemzetközi bio-szakvásárán a február 13-16. között megrendezendő nürnbergi BioFach szakkiállításon.
 
A magyar standokon többek között alma, almalé, szárított almatermékek, körte, spárga, konzervek, befőttek, gyógynövények, gyógyteák, teák, gabonakávé, margarin, nápolyi, lisztek, tészta, tejhelyettesítők, tönkölybúzás sóspálcika, valamint bor is lesz kiállítva. Az idei BioFach vásár magyar aranyérmesének, a Gajdos Pincészetnek Mundus Vini Nagy Aranyéremmel kitüntetett borai is megkóstolhatók.
 
Magyarországon a legtöbb magyar biotermelésben érintett cég kisebb méretű családi vállalkozás, melyek megerősödéséhez, sikeres működéséhez az exportpiac is jelentősen hozzájárulhat. A több mint 130 országból látogatókat vonzó nürnbergi BioFach szakkiállításon való megjelenés ezért számukra nagy lehetőséget jelent.
 
A BioFach az ökológiai gazdálkodásból származó élelmiszereknek –kiemelten a boroknak és az olívaolajnak -, kísérő rendezvénye, a Vivaness pedig natúrkozmetikumoknak, fair trade (méltányos kereskedelem) termékeknek, ökotextíliáknak és egyéb natúr termékeknek (játékok, bútorok, stb.) ad teret.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez