Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 3
Huszonkétmilliós reklámbírság
Az Inpulsive Energy Kft., valamint az Impulser-Trade Kft. az Impulser mágnesterápiás gyógyászati segédeszköz népszerűsítése és értékesítése során a terméknek igen széles körű egészségre gyakorolt hatásokat, illetve gyógyhatásokat tulajdonított. A termék értékesítésére termékbemutatókon került sor. A két cég tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, amikor a használati útmutatóban meghatározott indikációkon jelentősen túlmutató hatásokat tulajdonított a terméknek - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/december13/reklambirsag.html
 
Megtévesztő hirdetések a Terramagon +7-ről
A Euro Telemarketing s.r.o a Terramagon +7 mágnesterápiás készülékét kommunikációs kampány keretében reklámozta, több szempontból jogsértő módon. A jogsértés elkövetéséért Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 70 millió forint bírságot szabott ki a vállalatra.
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/december_14/terramagon_birsag.html
 
Megtévesztő árubemutatók
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Varosetta Kft. „v.a.” (Varosetta) több ízben is megtévesztette a fogyasztókat a BNM pulzáló mágnesterápiás készülékről, mert a matracot valótlan gyógyító hatásokkal népszerűsítette, és azonnali döntésre is késztette a fogyasztókat az árubemutatókon elérhető árkedvezményt hangsúlyozva. A jogsértés elkövetéséért a kiszabható maximális bírságot rótta ki a GVH.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/majus_15/megteveszto_arubemutato.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez